Helpen als organisatie

Helpen als organisatie

Iets doen voor een ander kan als individu, maar natuurlijk ook als team. Steeds meer bedrijven zijn actief op het gebied van MBO (Maatschappelijk Betrokken Ondernemen). Investeren jullie al met jullie expertise of de inzet van mensen in Haaksbergen? Dat levert naast inspiratie, plezier en waardering ook een goed gevoel op!

Groepsklus

Vrijwilligerswerk hoef je niet alleen te doen! Heb je er wel eens aan gedacht om samen met collega's aan de slag te gaan? Daar bestaan allerlei mogelijkheden voor. Daarbij kun je denken aan een eenmalige kortdurende klus, zoals samen de tuin van een logeerhuis onder handen nemen of een verwendag voor senioren organiseren, maar ook aan langdurige klussen met regelmaat, zoals om beurten met een gehandicapt kind op stap gaan.

Samen vrijwilligerswerk doen!

Door samen te werken versterk je jullie onderlinge band en kom je samen tot een waardevol resultaat. Je leert elkaar op een andere manier kennen en kunt iets terug doen voor andere organisaties. Ook voor organisaties is de inzet van groepen handig. Vele handen maken licht werk en doordat je elkaar kunt afwisselen, is continuïteit gewaarborgd.

Misschien maakt jouw organisatie wel bedden voor ouderen, of voeding voor dieren. Hoe leuk is het dan om eens écht in aanraking te komen met de doelgroep? Door bijvoorbeeld samen met ouderen een potje Rummikub te gaan spelen? Of een rondje te gaan wandelen met een asielhondje? Alles is mogelijk!

NLdoet

NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Organisaties door het hele land zijn op zoek naar (groepen) vrijwilligers die jullie hulp goed kunnen gebruiken! Kijk voor een overzicht van alle klussen op de website van NLdoet

Meld je aan