Hulp voor iemand anders

Ziens

Er zijn verschillende oorzaken die ervoor zorgen dat mensen minder goed mee kunnen doen in de maatschappij. Veel mensen krabbelen weer op en gaan weer actief aan de slag. Dit lukt niet iedereen. Omdat ze niet weten hoe, omdat er onvoldoende ondersteuning is of omdat ze niet precies weten wat ze willen gaan doen.

Bij ZIENS in Haaksbergen is er voor die mensen tijd en ruimte om samen verder te kijken. Samen kijken welke kansen en mogelijkheden er zijn. Om eigen talenten in te zetten, om kennis te delen, om kennis of vaardigheden te vergroten. Met als doel om op eigen wijze weer actief mee te kunnen doen in de maatschappij. Voor de een betekent dit weer aan het werk, voor de ander betekent dit vrijwilligerswerk uitvoeren; het is per persoon anders. 

Activiteiten

Elke maandag-, dinsdag- en donderdagochtend kun je bij ZIENS zó binnenlopen. Van 10.00 tot 13.00 uur zijn er gezellige, leerzame, creatieve en ontspannende activiteiten. Gewoon een praatje maken mag ook. Iedere dinsdagochtend en donderdagochtend is er ook computercursus. Heb je vragen over je computer, tablet of smartphone? Kom eens langs en misschien kunnen we verder helpen. Ziens kun je vinden aan de Adriaen Brouwerstraat 10 in Haaksbergen. Neem voor meer informatie contact op met Hermien Leussink via email naar h.leussink@wijkracht.nl of telefonisch op 06-23989213.